Srebrny Galaxy Note 10 Lite z ustawionym językiem koreańskim i wybrany po kilku tygodniach kalkulacji i porównywania ze stosunkiem ceny do osiągów różnych telefonów. Używany nierozłącznie z rysikiem, który bywa ratunkiem, gdy przez problemy chorobowe bolą Taesunga stawy w dłoniach. Mimo zaledwie kilku miesięcy życia telefonu jego stan pozostawia wiele do życzenia. Ma pamiątki po kilku upadkach w postaci sporych rys, bo Tae nieszczególnie umie dbać o telefony. Kieszeń za płytka, telefon za duży! Nie myśl, że uda Ci się go odblokować. To może nie udać się nawet właścicielowi, bo często zapomina skomplikowany wzór blokady ekranu. Jako dzwonek refren Florence + The Machine - Never Let Me Go.
#1 (05.08.2020, 20:24 )
Srebrny Galaxy Note 10 Lite z ustawionym językiem koreańskim i wybrany po kilku tygodniach kalkulacji i porównywania ze stosunkiem ceny do osiągów różnych telefonów. Używany nierozłącznie z rysikiem, który bywa ratunkiem, gdy przez problemy chorobowe bolą Taesunga stawy w dłoniach. Mimo zaledwie kilku miesięcy życia telefonu jego stan pozostawia wiele do życzenia. Ma pamiątki po kilku upadkach w postaci sporych rys, bo Tae nieszczególnie umie dbać o telefony. Kieszeń za płytka, telefon za duży! Nie myśl, że uda Ci się go odblokować. To może nie udać się nawet właścicielowi, bo często zapomina skomplikowany wzór blokady ekranu. Jako dzwonek refren Florence + The Machine - Never Let Me Go.
#2 (02.03.2022, 15:44 )

Hej!
Nie chcę się narzucać, więc zrozumiem, jeśli nie będziesz chciał ze mną rozmawiać... minęło mnóstwo czasu od naszego ostatniego spotkania, a ja wciąż o Tobie myślę. Nie ma dnia, żebym nie żałowała tego, co zrobiłam. Bardzo bym chciała spotkać się z Tobą jeszcze raz i porozmawiać... wyjaśnić wszystko, bo myślę, że powinnam Ci wiele wytłumaczyć.
Czy jest szansa, że zgodzisz się na spotkanie?
send message
#3 (08.03.2022, 17:01 )
#4 (01.04.2022, 13:58 )

Myślałam, że to, co nas łączyło miało dla ciebie jakieś znaczenie...
Ale dobrze, nie będę do Ciebie pisać... mam nadzieję, że przemyślisz to i sam się odezwiesz, bo naprawdę wciąż mi bardzo zależy.
send message
#5 (25.05.2022, 11:35 )

Wiem, że miałam się już nie odzywać... ale może jednak spotkamy się, porozmawiamy? Minęło tak wiele czasu, a ja wciąż o Tobie myślę...
send message
#6 (09.06.2022, 12:28 )

Proszę Cię o tylko jedną rozmowę. Niezobowiązującą do niczego, wyjaśnię Ci wszystko i możemy rozejść się na zawsze w swoje strony... chciałabym tylko, żebyś mógł mnie zrozumieć. Każdy złoczyńca zasługuje na wysłuchanie, prawda?
send message
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |